≡ Menu

Na stran smo dodali tudi vremensko napoved za Bovec, saj je bovec eden tistih krajev, ko se lahko na hitro odločimo in se odpravimo tja ali pa pred vikendom pripravimo izlet tja. Takrat moramo hitro vedeti kakšno je vreme v Bovcu in od sedaj dalje si lahko enostavno ogledate vreme za 3 dni.

Prognozo najdete na strani vreme Bovec.

Preverite vreme in s seboj vzamite primerna oblačila. V času pisanja tega prispevka bo temperatu v naslednjih dneh okoli 14 stopinj celzija, tako da vzamite ss seboj tudi topla oblačila, saj se bo proti večeru ohladilo.

617083.TIF

Vremenska napoved za Bovec – 3 dni
Ocenite

Na strani apartmaji v Sloveniji najdete zanimiv iskalnik s katerim lahko iščete ponudbo prenočišč po Sloveniji, na Hrvaškem in številnih drugih krajih sveta.

To je koristno tudi za druge kraje na Gorenjskem, saj lahko na tak način na hitro preverite ponudbo po celotni Gorenjski in enostavno rezervirate.

Uporabite iskalnik, če potrebujete apartma, hotel ali kakšno drugo namestitev v katerem drugem kraju in jih primerjajte med seboj. Kot vedno lahko tudi tukaj opravite brezplačno rezervacijo apartmaja.

Iskalnik za Slovenijo in Hrvaško
Ocenite

apartmaji nebesa kobarid hotel

Opis apartmaja Nebesa ****

Si želite videti nebesa na zemlji? Potem  se odpravite v apartmaje Nebesa, turistično naselje Nebesa v Kobaridu. Hiške so postavljene na pobočju Kuka, od kod se razprostira zelo lep razgled na dolino Soče. Apartmaji Nebesa ležijo pri vasi Livek, ki je od Kobarida oddaljena cca. 7km.

Turistično naselje Nebesa sestavljajo 4 elegantno opremljene hiške, ki imajo svojo teraso in prečudovit razgled na okolico. Moderno opremljena notranjost, opremljena kuhinja, panoramska stekla so samo nekatere romantične lastnosti Nebes, ki vam bodo pričarale nepozabno vzdušje.

Hiške so velike 51 m2, imajo lcd tv, dvd predvajalnik, masažno kad in brezžični internet. Turistično naselje Nebesa imajo tudi skupni pokriti bazen in skupno kuhinjo, kjer  lahko poskusite domači jogurt, sire in salamo, obiščete pa lahko tudi vinsko klet, kjer imajo številna priznana vina in katerega izmed njih poskusite. Zraven hišk je tudi restavracija Hiša Franko, ki je ena izmed najboljših v Sloveniji.

Lokacija je primerna tudi za raziskovanje okolice, kar lahko naredite peš ali z izposojo kolesa.

Turistično naselje oz. apartmaji Nebesa veljajo za eno izmed najboljših nastanitev v Sloveniji z idilično lokacijo in vrhunsko ponudbo. O tem se lahko prepričate tudi z odličnimi ocenami gostov. Na spodnji povezavi lahko preverite proste termine in ceno za Nebesa. Najdete tudi več fotografij hišk in okolice.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Bovcu

Apartmaji Nebesa – turistično naselje
Ocenite

apartmaji rafting kobarid

Opis apartmaja RA-fting **

Apartmaji RA-fting  se nahajajo v Kobaridu in, kot že pove ime apartmaja, so primerni za rafting po reki Soči. Do trgovine je kakšnih 40 m.

Na voljo je šest apartmajev za 2, 4 ali 5 oseb. Pri tem se njihova ponudba prenočišč loči na studio in apartma z eno ali dvema spalnicama. Če se tja odpravite v poletnem času, boste prav tako lahko uživali na letnem vrtu in visečih mrežah. Apartmaji imajo tudi tv, brezplačni internet, kopalnico s prho, štedilnik in hladilnik.

Na spodnji povezavi najdete več fotografij in informacij o apartmaju RA-fting. Prav tako pa ga lahko brezplačno rezervirate ter preverite proste termine, cene in mnenja obiskovalcev.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Kobaridu

Apartmaji RA-fting
Ocenite

positive sport hostel kobarid

Opis hostla Positive sport

Hostel Positive sport leži v centru Kobarida, kot pove že njegovo ime pa je primerno prenočišče za športne aktivnosti.

Na voljo so tri sobe s skupnimi ležišči in skupno kopalnico. Sobe imajo lesena tla in skupni prostor za druženje ter kuhinjo z potrebno opremo za samostojno pripravo hrane. Na voljo je tudi brezplačni internet in parkirišče.

Osebje vam lahko pomaga tudi pri športnih aktivnostih, drugače pa se lahko v Kobaridu in njegovi okolici ukvarjate  z raftingom, kolesarstvom, pohodništvom, vožnjo s kanujem in kajakom in še kaj bi se našlo.

Za proste termine in cene kliknite na spodnjo povezavo.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Kobaridu

Positive sport hostel
Ocenite

penzion kamp klin lepena bovec

Opis penziona Klin **

Penzion in avtokamp Klin leži v majhni vasici Lepena, ki leži v dolini Soče, kjer se srečata Soča in Lepena. Od Bovca je oddaljena kakšnih 7 km.

V penzionu je na voljo 8 sob za 1, 2 ali 3 osebe. Sobe so preprosto opremljene, cena nočitve pa zajema tudi zajtrk. Na posestvu je prostora tudi za kakšnih 100 kampirnih mest. Možna je rezervacija brez kreditne kartice.

Penzion se nahaja na mirni lokaciji, kjer lahko uživate v številnih aktivnostih, še posebej ribolov in pohodništvo. Primeren je za dopust skozi vse leto.

Preverite proste termine in več fotografij na spodnji povezavi in enostavno rezervirajte penzion Klin za svoj dopust na Gorenjskem.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Preverite tudi apartmaje v Bovcu.

Penzion kamp Klin
Ocenite

penzion boka bovec

Opis apartmaja Boka ****

Penzion Boka je dobil svoje ime po najvišjem slapu Boka, ki je v neposrednji bližini Bovca. Bližina Triglavskega narodnega parka vam omogoča številne športne aktivnosti skozi vse leto (kajak, kanu, ribolov, pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, golf), v zimskem času pa seveda prevladuje smučanje.

Iz penziona Boka imate brezplačen prevoz do smučišč in popuste pri nakupu smučarskih vozovnic.

Penzion ima na voljo 20 sob, ki so razdeljene na dvoposteljne sobe in apartmaje. Vse kapacitete so moderno apremljene s prelepim pogledom na gore. Apartmaji imajo tudi masažno kad. Poskrbljeno je tudi za brezplačno parkiranje in internet. V Penzionu je tudi restavracija in bar.

Na spodnji povezavi lahko najdete več fotografij penziona Boka in proste termine s cenami ter številne komentarje in pozitivne ocene gostov, ki so svoj dopust preživeli tukaj.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Bovcu

Penzion Boka
Ocenite

Zimska sezona je že pred nami in s tem razlogom smo posodobili ponudbo prenočišč v Bovcu. Dodali smo nizkocenoven hostel, ki vam ponuja skupne spalnice in lepo opremljen apartma Supermjau. Več najdete na spodnjih dveh povezavah.

Zraven tega smo se odločili, da bomo dodali tudi okoliške kraje kot so Kobarid, Soča, Tolmin in Log pod Mangartom. Tako lahko v prihodnjih dneh pričakujete še dodatno ponudbo prenočišč na Gorenjskem.

Nov hostel in apartma v Bovcu
Ocenite

apartmaji bovec

Opis apartmaja Supermjau ***

Apartmaji se nahajajo v centru Bovca in so od žičnice oddaljeni kakšnih 300m.

Na voljo so trije apartmaji. En je za ti osebe, dva sta za štiri osebe in imata dve spalnici. Glede na zelo dobro opremljenost apartmajev, lokacijo in samo tri razpoložljive apartmaje, so veliko zasedeni. Če najdete prosti termin, ga rezervirajte in uživajte v Bovcu.

Apartmaji so opremljeni s LCD televizorjem, prostorno dnevno sobo, kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. Pred apartmaji je tudi terasa in oprema za žar. Na voljo je tudi računalnik, brezžični internet in soba z igrali za otroke.

Preverite odlične ocene gostov, proste termine in cene za njih na spodnji povezavi.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Bovcu

Apartmaji Supermjau
Ocenite

hostel bovec

Opis hostla Bovec

Če v Bovcu iščete ugodno prenočišče, je dobra izbira tudi hostel Bovec, kjer lahko najdete zelo ugodno prenočišče. Kot že pove ime, leži Hostel Bovec v samem kraju Bovec. Trgovina in restavracija je oddaljena kakšnih 350m. Če ste tukaj v zimskem času, se avtobus namenjen na smučišče ustavlja pred hostlom, tako da je prava izbira.

Hostel Bovec ponuja 8 sob od katerih sta dve za 2 osebi, iz ostalih pa so narejene skupne spalnice, ki so namenjene za 4, 6 ali 12 ljudi. Hostel ima tudi skupni prostor za druženje, tv, kamin, nudi brezžični internet in brezplačno parkirišče, v ceno nočitve pa je zajet tudi zajterk.

Ugodna prenočišča lahko zelo dobro izkoristite tudi v vseh ostalih letnih časih, ko želite ugodno prenočišče. V Bovcu in okolici je na voljo veliko športnih aktivnosti, ki se jih lahko udeležite.

Več fotografij lahko najdete na spodnji povezavi, kjer si hotel Bovec lahko tudi rezervirate in preverite ceno v posameznem terminu.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Druga prenočišča v Bovcu.

Hostel Bovec
Ocenite

Starejše: