≡ Menu

Apartmaji Kobarid – sobe in prenočišča v Kobaridu

Kobarid je mesto v občini Kobarid in turistično zelo dobro razvito mesto, kjer najdete številne apartmaje, sobe, hotele in druga prenočišča. Kobariška kotlina v razširjeni soški dolini je pripomogla k razvoju mesta in njegovi pomembnosti. Kobarid je poznan tudi po soški fronti in kobariškem muzeju s predmeti iz 1. svetovne vojne. Če se odpravljate v Kobarid, najdete spodaj nekaj apartmejev in drugih prenočišč, ki si jih lahko ogledate in izkoristite brezplačno rezervacijo.

Prenočišča in apartmaji v Kobaridu

V kobaridu najdete še kar nekaj drugih sob, hotel in apartmaje. Rezervirate jih lahko na tej povezavi.

Kobarid je odlična destinacija za poletni dopust, saj je večina aktivnosti primerna za ta letni čas. Zimski športi so bolj popularni v sosednjih krajih. Med najbolj popularnimi športi je pohodništvo, ribolov za soško postrvjo, vožnja s kajakom in kanujem ter seveda rafting po Soči. Prav tako se lahko odpravite na lov ali poizkusite kakšen drugi adrenalinski šport. Apartmaji v Kobaridu vam lahko pomagajo pri organiziranju športnih aktivnosti, včasih pa je pri njih možno dobiti tudi kakšne popuste.

Zelo popularna je tudi kobariška kulinarika, kjer prednjačijo štruklji, temu je namenjen tudi gastronomski festival Štrukljada. V Kobaridu najdete kar nekaj odličnih restavracij, med njimi najbolj poznana je Hiša Franko in Kotlar. Hrano in druge prigrizke dobite tudi v hotelih in apartmajih, kjer ste nastanjeni.
Booking.com

Preverite tudi ponudbo apartmajev v Bovcu.