≡ Menu

Apartmaji Nebesa – turistično naselje

apartmaji nebesa kobarid hotel

Opis apartmaja Nebesa ****

Si želite videti nebesa na zemlji? Potem  se odpravite v apartmaje Nebesa, turistično naselje Nebesa v Kobaridu. Hiške so postavljene na pobočju Kuka, od kod se razprostira zelo lep razgled na dolino Soče. Apartmaji Nebesa ležijo pri vasi Livek, ki je od Kobarida oddaljena cca. 7km.

Turistično naselje Nebesa sestavljajo 4 elegantno opremljene hiške, ki imajo svojo teraso in prečudovit razgled na okolico. Moderno opremljena notranjost, opremljena kuhinja, panoramska stekla so samo nekatere romantične lastnosti Nebes, ki vam bodo pričarale nepozabno vzdušje.

Hiške so velike 51 m2, imajo lcd tv, dvd predvajalnik, masažno kad in brezžični internet. Turistično naselje Nebesa imajo tudi skupni pokriti bazen in skupno kuhinjo, kjer  lahko poskusite domači jogurt, sire in salamo, obiščete pa lahko tudi vinsko klet, kjer imajo številna priznana vina in katerega izmed njih poskusite. Zraven hišk je tudi restavracija Hiša Franko, ki je ena izmed najboljših v Sloveniji.

Lokacija je primerna tudi za raziskovanje okolice, kar lahko naredite peš ali z izposojo kolesa.

Turistično naselje oz. apartmaji Nebesa veljajo za eno izmed najboljših nastanitev v Sloveniji z idilično lokacijo in vrhunsko ponudbo. O tem se lahko prepričate tudi z odličnimi ocenami gostov. Na spodnji povezavi lahko preverite proste termine in ceno za Nebesa. Najdete tudi več fotografij hišk in okolice.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Bovcu

Naslednja objava:

Predhodnja objava: